Music News

Neonsplash in februari weer naar Heineken Music Hall

Neonsplash in februari weer naar Heineken Music Hall

October 5th, 2016

Na zeer succesvolle edities in de Ziggo Dome, en RAI keert de grootste paint-party Neonsplash weer terug naar Nederland. Op zaterdag 4 februari 2017 krijgt het wereldwijde succes van de paint-party een vervolg in de Heineken Music Hall. De van het event wordt volgende maand bekendgemaakt. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 8 oktober.

Bij Neonsplash Paint-Party draait alles om de beleving. Terwijl verschillende dj’s het publiek laten dansen en springen, worden er duizenden liters neon-verf het publiek ingeschoten, waardoor de in wit geklede bezoekers ‘vloeibaar verkleed’ worden. Door het UV licht wordt de één grote regenboog. Neonsplash Paint-Party wordt verder aangekleed door tal van spectaculaire acrobatische acts, visuals en live acts.

Van Wenen tot Dubai
Neonsplash Paint-Party begon in Europa maar trok inmiddels over de hele wereld ruim een half miljoen bezoekers. Van Wenen tot Dubai: Neonsplash zorgt overal voor een unieke en kleurrijke ervaring. Het succes van Neonsplash Paint-Party is in Nederland misschien wel het grootst, de afgelopen vijf jaar trok Neonsplash al 90.000 bezoekers.

Ticketinfo
Early Bird voor Neonsplash Paint-Party in de Heineken Music Hall (per 1 januari 2017 AFAS Live) kosten €32,50 ex. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Neonsplash.nl en Eventim.nl. Regular tickets kosten €37,50 ex. servicekosten. De kaartverkoop start zaterdag 8 oktober om 10:00 uur.

Facebook Comments