Music News

Kodak Black vrij na zeven maanden cel

Kodak Black vrij na zeven maanden cel

August 19th, 2018

is a free man. Vanochtend werd hij vrijgelaten. Hij werd opgehaald in een zwarte Bentley SUV en naar zijn moeder gebracht. Daar zag hij zijn zoon weer.

De 21-jarige rapper heeft zeven maanden achter tralies doorgebracht in nadat hem in januari oppakte.

De politie kreeg begin dit jaar een tip nadat een Instagram video verscheen waarin hij drugs gebruikte in bijzijn van zijn zoon. Hij werd gearresteerd wegens verwaarlozing van zijn kid, het stelen van een vuurwapen, het in bezit hebben van een vuurwapen en het in bezit hebben en gebruiken van drugs.

In februari werden de aanklachten voor verwaarlozing en het stelen van een vuurwapen gedropt. Hij bekende geen schuld aan het in bezit hebben van een vuurwapen en drugs, maar werd daarvoor veroordeeld tot een jaar . Hij werd echter vervroegd vrijgelaten.

Zijn advocaat gaat er met de roem vandoor. “All I can say is, I work very hard to try and give all of my clients a second chance. We were lucky that the matter concerning […] Kodak was resolved in a way we felt was extremely fair by the prosecutor handling the matter. He looks forward to getting out and creating new and spreading his charity work.”

In de gevangenis nam Kodack even de tijd om zijn naam officieel te wijzigen. Hij gaat nu door het leven als Bill K. Kapri.

Helemaal klaar met de politie is hij nog niet. De rapper moet nog voorkomen voor een aanklacht van een aanranding in oktober 2017.

Facebook Comments