Music News

Kodak Black gearresteerd, aangeklaagd voor handel

Kodak Black gearresteerd, aangeklaagd voor handel

July 16th, 2022

Kodak Black zit weer in de problemen. Volgens TMZ werd de rapper vrijdag gearresteerd door de politie. En dit keer kan Trump hem niet helpen.

De rapper reed in een Dodge Durango in Ft. Lauderdale, toen hij door agenten aan de kant werd gezet. Agenten leken marijuana te ruiken, dus besloten ze de auto te doorzoeken. Toen vonden zij 31 oxycodone pillen en bijna 75.000 dollar aan cash. Ook Kodak’s rijbewijs was verlopen.

Vrijdagavond werd duidelijk dat de rapper is aangeklaagd voor handel in verboden middelen.

De rapper heeft vaker problemen met de wet. Als het niet aan president Trump had gelegen, dan zat Kodak nu nog vast. Maar op 19 januari 2021, de laatste dag van Trumps presidentschap, zat Kodak bij een grote groep mensen waar Trump een presidentieel pardon aan gaf. Hij kwam daardoor ruim een jaar eerder vrij. Ook Lil Wayne stond in die lijst.

“Trump pardoned rappers Lil Wayne and Kodak Black who were prosecuted on federal weapons offenses, as well as former Detroit Mayor Kwame Kilpatrick, who was serving a 28-year prison term on corruption charges, a senior administration official said.”

Facebook Comments

Mobile & Tablets