Music News

Kanye West zet zijn fans voor schut met ‘Lift Yourself’

Kanye West zet zijn fans voor schut met ‘Lift Yourself’

April 28th, 2018

Het is een drukke week geweest voor Kanye West. Na een storm van kritiek op zijn vindt de toch wat tijd om nieuwe muziek te maken. Daarom komt hij nu met ‘Lift Yourself’.

De laatste weken kwam Mr. vooral in de aandacht doordat hij zijn comeback had gemaakt op Twitter. Zoals altijd nam hij daar geen blad voor de mond maar zijn positieve uitlatingen over president Trump schoten bij veel mensen toch in het verkeerde keelgat. Zo reageerden wereldsterren Drake, Rihanna en The Weeknd al door hem te ontvolgen op Twitter.

Dat hij de draak steekt met zijn fans blijkt wel als we het nummer ‘Lift Yourself’ daadwerkelijk horen. De track begint met een catchy refrein dat zwaar gesampled is en een nogal overstuurde beat. Daarna teased Kanye dat er “nu toch echt harde beats aan gaan komen”, waarna hij een paar vette bars dropt: “Poopy-di-scoop, Whoop-diddy-scoop.” Erg vindingrijk.

Je checkt ‘Lift Yourself’ en ‘Ye vs. The People’ die wel wat meer inhoud bevat op zijn site kanyewest.com.

Kanye is nog bezig met zijn nieuwe album dat op 1 juni moet uitkomen. Een week later komt een combi-album met Kid Cudi uit. Daar zijn we dan wel weer benieuwd naar.

Facebook Comments

Mobile & Tablets