Music News

Justin Bieber biedt excuses aan

Justin Bieber biedt excuses aan

February 12th, 2013

Terwijl we ons met z’n allen opmaakten voor de Grammy’s dit weekend, waar Justin Bieber niet naartoe wilde omdat hij niet genomineerd, was de Biebert een kijkcijferhit voor Saturday Night Live. Tijdens een sketch voor SNL, verwees Justin naar een voorval met een joint. Hij had het niet over drugs.

Foto’s van Justin met de joint en codeïne hoestdrank, dat als drugs gebruikt wordt, doken vorige maand op. Sindsdien is er veel kritiek op de jonge zanger. Die hard Bieber- waren juist boos op de media die de berichten berichten. Feiten die ondersteund werden door foto’s, maar door fans als ‘roddels’ werden bestempeld.

Bieber heeft min of meer zijn excuses aangeboden tijdens de sketch in SNL. “Ik hoorde dat hij is op het roken van wiet,” zei Bieber tijdens een sketch waarin hij een ander speelde maar het over zichzelf had. “Mensen maken fouten. Hij heeft er echt spijt van en zal het nooit meer doen.”

Door Bieber’s drugsgebruik en het omgaan met rappers als Lil Twist, werd #Cut4Bieber in het leven geroepen. Labiele sneden zichzelf en zetten hiervan foto’s online.

Overigens heeft Bieber tijdens de Grammy’s een livestream gestart, waarop hij het wilde goedmaken met zijn fans. Hij wilde nieuwe laten horen, maar dat mislukte. De stream stopte. Later zette hij een nieuwe track op Twitter, genaamd You Want Me. “Het is nog niet klaar, maar dit is een gedeelte van een lied waar ik aan werk.”

Facebook Comments

Mobile & Tablets