Overig Nieuws

Geen treinverkeer door storing in Amsterdam

Geen treinverkeer door storing in Amsterdam

August 21st, 2018

Niet alleen ondervond problemen met zijn ‘openbaar vervoer’, ook in Nederland zijn er problemen. In en rond Amsterdam is al de hele avond geen treinverkeer mogelijk.

Tijdens de avondspits zorgde een storing bij de verkeersleiding van ProRail voor onmogelijk treinverkeer. Om 20:00 uur leek het probleem te zijn en werd het treinverkeer weer opgestart, maar nog geen half uur later vielen de systemen weer uit.

Door de storing kunnen er geen treinen rijden van en naar Amsterdam, Schiphol en stations in de wijde omgeving. De NS adviseert reizigers zo mogelijk om de treinreis in de regio Amsterdam uit te stellen of een alternatief te vinden.

Niet alleen op het spoor ondervinden reizigers problemen. Ook op de weg lopen reizigers vertraging op of zijn wegens ‘vraag en aanbod’ meer kwijt aan een Uber dan gebruikelijk. Omdat veel reizigers op zoek zijn gegaan naar alternatieve vervoersmogelijkheden, is het in de bussen, metro’s en trams van het GVB vanavond ook veel drukker dan gebruikelijk. Ook bij regionale busvervoerders is het drukker dan normaal. Zo staat er op station Bijlmer Arena een gigantische rij mensen naar Utrecht willen.

Facebook Comments