Music News

Famke Louise overtreedt privacy biergooimeisje

Famke Louise overtreedt privacy biergooimeisje

April 11th, 2019

Famke Louise ligt onder vuur. De ‘zangeres’ zette een video online van een incident dat afgelopen weekend plaatsvond.

Tijdens het festival Urban Rebels in Eindhoven zaterdag gooide een jonge vrouw een bierflesje naar Famke’s hoofd. De vrouw werd herkenbaar in beeld gebracht en is daar helemaal niet blij mee. De beelden zijn waarschijnlijk gemaakt door vriendinnen van het meisje, en beelden moeten zijn gedeeld, dus daar gaat al iets fout. Echter heeft Famke een grote groep jonge onwetende volgers (die nog een hoop over het leven moeten leren), en dat is schadelijk.

De vrouw krijgt honderden haatreacties en bedreigingen. Ook ‘influencers’ doen mee aan de opruiing naar de vrouw. Zo zegt Kempi: “Ik hoop dat haar ouders het zien.” Nikkie de Jager zegt dat de vrouw ‘een kronkel in haar kop heeft’. vrouw krijgt ook veel steun, omdat ze van alle kanten wordt aangevallen. Er is geen steun voor het gooien van het bierflesje, maar de privacywet is duidelijk overschreden.

Famke heeft de video inmiddels weggehaald en een nieuwe post geplaatst over het incident: “Case closed. Focus op het positieve, laat het meisje die dit gedaan heeft nu ook met rust. Ik hoop dat zij deze ervaring gebruikt om iets van haar leven te maken.” Boehoe.

Facebook Comments

Mobile & Tablets