Music News

Esmée Denters maakt comeback in De Melkweg

Esmée Denters maakt comeback in De Melkweg

June 9th, 2018

Net zo snel als dat Esmée Denters door werd ontdekt, liet hij haar ook weer vallen. Esmée Denters werd ruim elf jaar geleden wereldberoemd op YouTube. Eén van haar eerste filmpjes wordt ruim twee miljoen keer bekeken. Ook door .

Hij liet één van zijn medewerkers het lokale telefoonboek uitzoeken en hem alle families Denters bellen in de omgeving van haar woonplaats Oosterbeek tot hij haar te pakken kreeg. Niet veel later kreeg de toen 17-jarige Esmée een contract aangeboden en vliegt naar Los Angeles om Justin te ontmoeten. “Alles werd geregeld: vervoer, hotel eten, studio, alles,” zegt ze trots.

Na drie singles werd Esmée gebeld door een advocaat dat Justin’s label geen nieuwe muziek van haar meer wil uitbrengen. Ze breekt met het label en gaat terug naar .

Nu wil Esmée opnieuw beginnen. Inmiddels is ze 29 en heeft ze De zelf gehuurd om op 28 juni een concert te geven. “Ik heb precies uitgerekend hoeveel kaartjes ik moet verkopen.” Ze heeft zelf muziek en producers geregeld.

Samen met een nieuwe producer heeft ze inmiddels tien zelfgeschreven nummers opgenomen. Ze dienen als basis voor haar optreden in de Melkweg.

Facebook Comments

Mobile & Tablets