Music News

Chief Keef richtte pistool op agenten

Chief Keef richtte pistool op agenten

January 15th, 2013

Chief Keef stond ruim een jaar geleden in de schijnwerpers van de politie. Hij zou een geladen pistool gericht hebben naar een aantal agenten in 2011.

De rapper verliet het huis van zijn oma. Politieagenten spraken hem aan, omdat hij een jas om zijn handen gewikkeld had. Toen hij de jas liet vallen, kwam een pistool tevoorschijn en rende hij weg.

De toen 16-jarige Keef rende ervanvoor met de politie achter zich aan. Hij draaide zich een paar keer om en richtte het pistool op de agenten. Agenten hebben gericht op de rapper geschoten, maar misten hem. De achtervolging duurde een paar minuten, waarna ze hem te pakken kregen.

De rapper werd vervolgd voor onder andere het dragen van een geladen vuurwapen, richten van het wapen op politieagenten en het vluchten.

De rapper moet deze maand voor de rechter verschijnen voor het schenden van zijn proeftijd. Het is nog onduidelijk hoelang de 17-jarige rapper zou moeten zitten. In sommige gevallen zou hij gewoon als een volwassene kunnen worden berecht.

Facebook Comments