Music News

Broederliede pakt #1 album met ‘HWPO2’

Broederliede pakt #1 album met ‘HWPO2’

May 6th, 2016

Broederliefde staat op #1 met zijn nieuwe album. Lil Kleine beheerde die positie met WOP wekenlang. Vorige week stootte Beyonce hem van zijn plek, maar een week later pakt Broederliefde die positie van Bey af.

Op ‘Hard Work Pays Off 2’ staat onder meer hit ‘Ik Was Al Binnen’ die in drie weken tijd twee miljoen keer bekeken is op Youtube. Maar ook samenwerkingen met Ronnie Flex, SBMG, SFB, , en Hef. Samen met de voorganger (Hard Work Pays Off) is deze veertien tracks tellende EP fysiek verkrijgbaar als dubbelalbum.

Op de eerste dag dat HWPO2 te beluisteren was, werden de tracks alleen al op Spotify bijna 700.000 keer beluisterd. HWPO2 is een vervolg op de voorgaande EP, maar bovenal een enorme stap voorwaarts; productioneel, qua muzikale diversiteit, als groep en individueel.

In 2015 was Broederliefde genomineerd voor de prestigieuze Edison Award. Dat jaar wonnen ze tevens diverse FunX Awards. Onlangs ontving de groep en platina award voor hun single ‘Alaka’. Tevens werkten groepsleden mee aan hitsingles als ‘Meisjes Blijven Meisjes’ en ‘Nu Sta Je Hier’.

Op zondag 12 juni speelt Broederliefde op Pinkpop en deze week werd tevens bekend gemaakt dat de groep op Lowlands staat.

Facebook Comments