Overig Nieuws

Boef slaat Selma Omari aan de haak

Boef slaat Selma Omari aan de haak

February 27th, 2019

Het lijkt erop dat Boef een nieuwe vriendin heeft. Op staat een foto van hem met vlogster Selma Omari. “Powercouple 2019,” staat er als caption bij.

De geruchten over een relatie gingen al een tijdje nadat ze gespot werden bij een club. Beelden daarvan werden ook online gezet.

Selma Omari is beautyvlogster en deed mee aan het TV-programma ‘Moslims Zoals Wij’, waarmee ze wat meer bekendheid kreeg. In dat programma verbleven acht moslims met verschillende ideeën tien dagen samen in één huis.

Selma moest het huis op dag één alweer verlaten vanwege een persoonlijk probleem, maar kijkers kwamen vrij snel met een oordeel over Selma. Zo liet ze duidelijk haar strenge ideeën over het geloof weten, maar kijkers bekritiseerden haar vervolgens omdat ze in vlogs wel wat vrijer is. Iets wat niet overeenkwam met wat ze tijdens het programma zei.

Een aantal volgers denken dat het een publiciteitsstunt is voor een nieuwe track van Boef. Maar over het algemeen voer je publiciteitsstunts uit met bekende mensen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Powercouple 2019

Een bericht gedeeld door Droomde ff Dat Ik Droomde ff (@boef) op

Facebook Comments