Overig Nieuws

‘Big Brother vervangt Utopia in Nederland’

‘Big Brother vervangt Utopia in Nederland’

September 13th, 2019

Big Brother komt mogelijk terug in Nederland. Dat wordt door meerdere bronnen gemeld, maar niet officieel bevestigd.

Het zou begin volgend jaar weer op de buis moeten komen. Aan het eind van het jaar stopt Utopia. Volgens Talpa-insider Wilfred Genee is de bedenker van het programma sinds kort bij Talpa. “Dus die Paul Römer komt terug bij Talpa, die Big Brother ooit samen met John de Mol heeft verzonnen, en Big Brother keert terug. Hij zit hier op de gang.”

SBS6 zendt nu nog Utopia, Hart van Nederland, Shownieuws, Man Bijt Hond en Lingo uit in de (voor)avond. Utopia zou dan plaats moeten maken voor Big Brother.

Eerder deze zomer kondigde SBS6 aan dat de stekker uit Utopia gaat, om plaats te maken voor iets anders in de programmering.

Big Brother is bedacht door John de Mol en Paul Römer. Nadat het in 1999 in Nederland een succes bleek, werd het programma door verschillende landen en televisiezenders gekocht. In het programma verbleef een groep mensen ongeveer honderd dagen in een huis dat was uitgerust met camera’s, zodat ze voortdurend door de kijkers konden worden gevolgd. Na honderd dagen won een van de deelnemers een geldprijs.

Facebook Comments