Music News

Ariana Grande koopt peperduur huis

Ariana Grande koopt peperduur huis

1 month ago

Het is in de hele wereld, maar niet bij . Zij kocht onlangs een nieuw van 14 dollar.

De zangeres is al langere tijd op zoek naar een nieuw huis. De Sweetener babe kocht onlangs eindelijk een huis van drie verdiepingen voor het luttele bedrag van 13,7 miljoen dollar.

Het optrekje is ongeveer 930 vierkante mete en heeft vier slaapkamers en zeven badkamers aan boord. Dit moderne huis is in de zomer van 2018 gebouwd. Het stond in eerste instantie te koop voor ruim 25 miljoen, maar die prijs werd al vrij snel aangepast.

Naast het riante aantal kamers, biedt het huis ook een goed voorziene keuken, een privéterras en ruime inloopkasten. Ook een gym, sauna, wellness center, wijnkelder, thuisbioscoop en cafébar zijn onderdeel van het huis. Buiten vinden we een zwembad en een mooi uitzicht over L.A.

Het is Ariana’s eerste echte eigen huis. De 26-jarige zangeres, die een relatie heeft met ‘real estate agent’ Dalton Gomez, huurde tot voor kort een huis in Beverly Hills.

Naast dit huis heeft ze ook nog een appartement in Manhattan met vijf slaapkamers en vier badkamers. Die kocht ze in 2018 voor 16 miljoen dollar.

Facebook Comments