Music News

A$AP Rocky gearresteerd na terugkeer Barbados met Rihanna

A$AP Rocky gearresteerd na terugkeer Barbados met Rihanna

April 21st, 2022

A$AP Rocky is gisteren op het vliegveld van Los Angeles in de boeien geslagen. De rapper was in Barbados met zijn vrouwtje maar keerde terug nadat er een arrestatiebevel was uitgegeven voor hem.

De rapper vloog met een private jet vanaf Barbados. Volgens berichtgeving werd hij in verband met een mishandeling met behulp van een dodelijk wapen. Dat voorval zou zich in november hebben afgespeeld, maar daar was tot nu toe niks over bekend.

Rechercheurs van de LAPD zouden op 6 november een onderzoek zijn gestart vanwege een schietpartij in Hollywood. Het slachtoffer verklaarde volgens de politie dat Rakim Mayers, zoals A$AP Rocky eigenlijk heet, de man zou hebben bedreigd met een vuurwapen. Hij zou drie keer op hem hebben geschoten waarbij zijn linkerhand werd geraakt.

Rocky’s advocaat Alan Jackson heeft bevestigd dat de rapper is gearresteerd.

Begin deze week vluchtte A$AP Rocky met Rihanna naar Barbados vanwege de vele berichten over hun relatie en een eventuele breakup. De druk zou ze teveel zijn geworden, waarna ze besloten om even weg te gaan. Die reis was echter van korte duur.

Nadat het arrestatiebevel werd uitgegeven, heeft de politie ook Rocky’s doorzocht. De deur werd daarbij opengebroken.

Facebook Comments