Music News

6ix9ine vuurt Cardi B op social media

6ix9ine vuurt Cardi B op social media

7 months ago

6ix9ine takes a swing at Cardi B.

Slechts een paar dagen nadat hij zijn beef met Meek Mill en Lil Durk nieuw leven inblaast, pakt de controversiële rapper ook Cardi B aan. In een Instagram-post stak hij spreekwoordelijk een mes in haar rug.

“If I took women to hotels, drugged them and then robbed them, would I be canceled?” vroeg hij zijn . Daarbij plaatste hij een met ‘yes’ en ‘no’. Hij refereert hierbij naar de bekentenis van Cardi B uit maart 2019, waarin ze claimt dat ze mannen die haar wilden betalen voor sex drogeerde en beroofde. Ze werkte toen als stripper.

“I had to go strip, I had to go, ‘Oh yeah, you want to f**k me? Yeah, yeah, yeah, let’s go to this hotel,’ and I drugged ni**as up, and I robbed them. That’s what I used to do,” zei Cardi B toen. “Nothin’ was muthafu**in’ handed to me, my ni**a. Nothing!”

Het is niet de eerste keer dat beef zoekt met Cardi. Hij noemde haar ook al een lid van de Bloods gang toen hij een bekentenis aflegde voor zijn zaak in september 2019. Hij kreeg een veel lagere door de samenwerking met de FBI.

Cardi B heeft nog niet gereageerd op Tekashi’s diss.

Facebook Comments

Mobile & Tablets