Music News

6ix9ine vuurt Cardi B op social media

6ix9ine vuurt Cardi B op social media

February 25th, 2021

6ix9ine takes a swing at Cardi B.

Slechts een paar dagen nadat hij zijn beef met Meek en Lil Durk nieuw leven inblaast, pakt controversiële rapper ook Cardi B aan. In een Instagram-post stak hij spreekwoordelijk een mes in haar rug.

“If I took women to hotels, drugged them and then robbed them, would I be canceled?” vroeg hij zijn fans. Daarbij plaatste hij een poll met ‘yes’ en ‘no’. Hij refereert hierbij naar bekentenis van Cardi B uit maart 2019, waarin claimt dat ze mannen die haar wilden betalen voor sex drogeerde en beroofde. Ze werkte toen als stripper.

“I had to go strip, I had to go, ‘Oh yeah, you want to f**k me? Yeah, yeah, yeah, let’s go to this hotel,’ and I drugged ni**as up, and I robbed them. That’s what I used to do,” zei Cardi B toen. “Nothin’ was muthafu**in’ handed to me, my ni**a. Nothing!”

Het is niet eerste keer dat Tekashi beef zoekt met Cardi. Hij noemde haar ook al een lid van de Bloods gang toen hij een bekentenis aflegde voor zijn zaak in september 2019. Hij kreeg een veel lagere straf door de samenwerking met de FBI.

Cardi B heeft nog niet gereageerd op Tekashi’s diss.

Facebook Comments