Music News

6ix9ine noemt Jim Jones en Cardi B als gangmembers Nine Bloods

6ix9ine noemt Jim Jones en Cardi B als gangmembers Nine Bloods

11 months ago

heeft vandaag op dag 3 van zijn rechtszitting tegenover de rechtbank een aantal namen genoemd die betrokken zouden zijn bij de Nine Bloods gang. Eerder noemde hij Trippie Redd al als lid, maar nu kwamen er twee andere interessante namen voorbij.

Volgens zouden en ook lid zijn van deze criminele organisatie. “Who is ?” vroeg de aanklager. Waarop reageerde: “He’s a retired rapper.” Op de vraag of onderdeel was van de Nine Trey Bloods, zei hij: “Ja.”

Niet alleen Jim Jones wordt genoemd, ook Cardi B wordt betrokken bij de zaak. Volgens Tekashi zou ook zij lid zijn van de criminele organisatie Nine Trey Bloods. Cardi B ontkent dit. “She’s not and has never been affiliated with this gang,” aldus Cardi’s woordvoerder. Op Twitter meldt ze dat ze wel lid is van de Brims subset van de Bloods, maar niet van de Nine Trey Gangsta Bloods. “I never been 9 trey or associated with them.”

Overigens zijn nu van de ontvoering en beroving beelden opgedoken. Die werden tijdens de rechtszaak getoond. Die beelden kun je hier bekijken.

Facebook Comments

Mobile & Tablets