Overig Nieuws

Veel overlast in Amsterdam door NSS-top

Veel overlast in Amsterdam door NSS-top

March 22nd, 2014

Er is in de binnenstad van Amsterdam veel overlast. Vooral mensen die met het openbaar vervoer moeten, hebben last van de noodverordening die is ingesteld voor de Nuclear Security Summit in Den Haag. en bussen rijden om en reizers zullen op bepaalde gedeeltes te voet verder moeten. Ook het Centraal Station is met veel tramlijnen niet bereikbaar. Reizigers worden aangeraden om met de metro te reizen.

Een aantal wereldleiders, zoals de Chinese president Xi Jinping, is vandaag geland op Schiphol. Ook president Obama zal morgen aankomen in Nederland en daarna het Rijksmuseum gaan bezoeken. In de buurt van het Museumplein is daarom een ‘balkonverbod̵; ingesteld. Omwonenden mogen niet in bomen klimmen, hun ramen en deuren moeten gesloten blijven en zij mogen niet op het balkon staan.

Vanaf vanochtend mag er ook niet gefotografeerd of gefilmd worden rondom Schiphol. Drie vliegtuigspotters hielden zich niet aan het cameraverbod rondom Schiphol en zijn opgepakt. Zij moesten hun camera´s inleveren en daarnaast een betalen van 360 euro.

Facebook Comments

Mobile & Tablets