Music News

Tekashi beraamt moordaanslag op Chief Keef’s neef in video

Tekashi beraamt moordaanslag op Chief Keef’s neef in video

November 26th, 2018

Er is een video opgedoken van waarop te zien (en te horen) lijkt te zijn dat hij een aanslag aan het plannen is op ’s neef .

De video is opgenomen in mei, slechts een paar dagen voor de poging tot op Chief Keef bij het W Hotel in Times Square op 2 juni. 69 en Chief Keef zijn al lange tijd in een extreme ruzie verwikkeld. 6ix9ine ontkende altijd betrokken te zijn, maar de is nog altijd bezig met onderzoek.

In de video, in handen gekomen van TMZ, heeft een FaceTime-gesprek met Tadoe. Hij vraagt of hij ook bij Keef’s feest zal zijn in New York. Wanneer het gesprek is beëindigd kunnen we 6ix9ine horen zeggen dat hij een ‘hit’ heeft Tadoe van 30k. “I got a 30 pack on him right now, bruh. I swear to God I got a 30 pack.”

Vorige week zondag werd Tekashi gearresteerd nadat hij eerder in hechtenis werd genomen om zijn leven te beschermen. Volgens de autoriteiten zou Tekashi betrokken zijn bij meerdere zaken en onderdeel zijn van een bende die drugs dealt, schietpartijen veroorzaakt en gewapende overvallen pleegt. In afwachting van zijn rechtszaak zit 6ix9ine nog steeds in een bewaakte gevangenis. Diezelfde gevangenis wordt gebruikt voor getuigen die de autoriteiten helpt in zaken.

Facebook Comments