Music News

Tekashi 6ix9ine getuigt tegen bendeleden op eerste dag van de rechtszaak

Tekashi 6ix9ine getuigt tegen bendeleden op eerste dag van de rechtszaak

6 months ago

heeft de eerste dag van zijn rechtszitting achter de rug. Hij getuigde tegen gangmembers van de Nine Trey Bloods, waar hij ook deel van uitmaakte.

Volgens TMZ werd hij twee uur ondervraagd. Terwijl andere gangmembers in de rechtszaal toekeken, deed uit de doeken hoe hij zich in november 2017 aansloot bij de groep en getuige was of meedeed aan verschillende misdaden. Dat ging om overvallen, schietpartijen en drugshandel. Op een zeker moment wees hij uit de rechtszaal twee aanwezigen aan als lid van deze misdaadorganisatie.

Hij gaf aan dat hij veel van die leden ontmoette tijdens de opnames van de video voor ‘GUMMO’ in augustus 2017. Daar ontmoette hij ook zijn manager Kifano ‘Shotti’ Jordan. Via een still van een video kon hij ze allemaal aanwijzen.

Tekashi 6ix9ine heeft een deal gemaakt met justitie. Als onderdeel van die deal krijgt hij strafvermindering in ruil voor zijn getuigenis en het aanwijzen van bendeleden van de Nine Bloods. Hierdoor is zijn veiligheid in het geding. Tekashi wordt dan ook bewaakt tijdens zijn vervoer naar de rechtbank.

Facebook Comments