Music News

Negen jaar cel voor inbreker huis Rihanna en Christina Milian

Negen jaar cel voor inbreker huis Rihanna en Christina Milian

1 month ago

Eén van de inbrekers die in 2018 inbraken in het huis van Rihanna in Hollywood verdwijnt voor negen jaar achter de tralies.

Tyress Williams en drie andere mannen zouden in 2018 meerdere inbraken hebben gepleegd. Eén van die huizen was van de zangeres.

Williams werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen jaar. Hij zou niet alleen hebben ingebroken in het huis van Rihanna, maar ook van Christina Milian en voormalig MLB-speler Yasiel Puig. Ze namen daarbij onder meer persoonlijke items, cash, juwelen en kleding mee.

De verdachte zit al vast sinds zijn arrestatie in 2018. Naast Williams worden onder meer Jshawne Daniels, Damaji en zijn moeder Ashle verdacht. Zij was met 34 jaar de enige volwassene tijdens de inbraken.

De politie linkte de inbraak van Rihanna’s huis aan de inbraak van Chief Keef in september 2018. En haar huis is nogal gewild, want in 2018 brak ook ene Eduardo Leon daar in. Hij bracht daar zelfs een hele nacht door en werd uiteindelijk gearresteerd voor ‘stalking’. Even later werd hij vrijgelaten.

Facebook Comments