Overig Nieuws

Man doodgeschoten op dancefeest Amsterdam

Man doodgeschoten op dancefeest Amsterdam

May 26th, 2013

Een 26-jarige man is vannacht doodgeschoten tijdens het in het in Amsterdam. Volgens getuigen werd het slachtoffer meerdere keren beschoten door een 25-jarige man.

Volgens getuigen zou de man kort voor de schietpartij ruzie hebben gehad bij de bar. De dader kon binnen een uur worden opgepakt door de . De man, uit , was een bekende van de politie. Zij willen niet zeggen op wat voor manier.

Bij het dancefeest waren een aantal bekende Nederlanders aanwezig, waaronder Gordon en Howard Komproe. “Dit was echt vreselijk, er werd voor mijn ogen iemand doodgeschoten. De knallen waren zo hard, overal chaos en paniek, vreselijk..zoiets vergeet je nooit meer,” aldus Gordon.

Tijdens de schietpartij waren er 800 feestgangers aanwezig in het Scheepvaartmuseum.

Bericht van de organisatie:

“Iedereen die betrokken was bij de organisatie van de avond in het Scheepvaartmuseum afgelopen zaterdag 25 mei, is geschokt door het afschuwelijke drama dat zich daar heeft afgespeeld. Wat bedoeld was als een , eindigde in een nachtmerrie. Een ramp, waar geen woorden voor zijn.

De organisatie betuigt haar medeleven aan de familie, vrienden en nabestaanden van het slachtoffer. De politie heeft de precieze toedracht in onderzoek en zal, zodra meer bekend is, de feiten bekend maken. Alle communicatie loopt via de politie in Amsterdam.”

Facebook Comments