Music News

Justin Bieber volgend jaar naar Nederland

Justin Bieber volgend jaar naar Nederland

December 9th, 2015

De lijst met grote namen die volgend jaar naar Nederland komen, wordt aangevuld met Justin Bieber. Eerder werd al bekend dat Rihanna en Coldplay naar Nederland kwamen.

De zanger kondigde zijn Europese ‘Purpose’ tour aan, die in september 2016 in Berlijn van start gaat. Op 8 oktober staat Bieber in het GelreDome in Arnhem. Kaartverkoop start 17 december om 10:00 uur.

Ruim 3 jaar na zijn laatste concert neemt de ‘Bieber Fever’ grote, epidemische vormen aan. Nooit eerder kende de hype rond Biebers recente werk zulke proporties als nu. Het #1 ‘Purpose’ haalde binnen drie weken de platinastatus en bevat met ‘What Do You Mean’, ‘Sorry’ en ‘Love Yourself’ meervoudig platina singles die tegelijkertijd in de top 10 staan. Met een album dat in meer dan 100 landen binnenkwam op nummer 1 verbreekt Justin Bieber ook wereldwijd alle records. Zo stonden een week lang maar liefst 17 van zijn nummers in de top 100 (beter dan The Beatles) en werd zijn album al in de eerste week meer dan 200 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Terwijl de albums als zoete broodjes de deur uit gaan, is er ook bij de onlineshop van Justin Bieber veel vraag naar gesigneerde cd’s, platen en andere exclusieve artikelen goed door. Naar verwachting zal er ook een enorme run op concerttickets ontstaan. Gebruikers van Fahlo kunnen al tickets kopen vanaf dinsdagmiddag 15 december. De algemene verkoop start op donderdag 17 december om 10.00 uur via justinbiebermusic.com en Ticketmaster.nl.

Ook in het Sportpaleis in Antwerpen
Bieber trakteert zijn fans op meer dan 30 spetterende liveshows, promoted by AEG Live’s Concerts West, verspreid over heel Europa. Voor degene die 8 oktober niet kunnen of geen kaart kunnen krijgen voor het concert in Arnhem, op 5 en 6 oktober staat Justin Bieber ook in het Sportpaleis in Antwerpen.

Facebook Comments

Mobile & Tablets