Music News

Huis Mr. Probz overhoop gehaald, laptops gestolen

Huis Mr. Probz overhoop gehaald, laptops gestolen

October 17th, 2015

Mr. Probz looft 10.000 euro uit aan de persoon die zijn gestolen laptops en telefoon weet terug te vinden. Toen de rapper voor het Amsterdam Dance Event aan het werk was, werd er ingebroken in zijn woning in Duivendrecht. De inbrekers namen daarbij twee laptops, horloges, en een telefoon mee. Ook een paar schoenen wisten zijn weg naar buiten te vinden.

Probz wil in elk geval de laptops en telefoon terug, omdat daar zijn (nieuwe) muziek op staat. Dat meldt hij via Instagram.

“Ik weet niet wie er vanavond bij mij heeft ingebroken maar de laptop en telefoon moeten terug. De waarde van de laptop is €400 en van de telefoon is €800. Alle andere spullen doen me niks (incl de horloges en de SCHOENEN!?) maar ik loof € 10.000 uit voor diegene die ze terug weet te brengen. Er zijn 2 laptops gestolen : een zwarte Alternate pc laptop met brandschade en een Macbook Pro. Het gaat hier om de Alternate laptop waar mijn muziek op staat en waar verder niemand iets aan heeft. Als iemand iets weet stuur dan aub een email naar info@mrprobz.com”

De inbraak vond plaats tussen 16:00 en 23:00 uur. Bij thuiskomst ontdekte hij dat zijn huis overhoop gehaald was. Mensen die meer informatie hebben over de zaak, worden gevraagd om contact op te nemen met de rapper.

Facebook Comments