Overig Nieuws

Clickbait Quotes van Juf Ank: Luizenmoeder niet in augustus 2018

Clickbait Quotes van Juf Ank: Luizenmoeder niet in augustus 2018

June 14th, 2018

Veel Luizenmoeder-fans zullen teleurgesteld zijn. De clickbait Facebook-pagina Quotes van Juf Ank schreef een aantal keer dat het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder vanaf 5 augustus op televisie zou zijn, maar volgens hoofdrolspeler Diederik Ebbinge is daar niks van waar.

“Heel benieuwd wie de scripts heeft geschreven en wie de rollen gaan spelen vanaf 5 augustus. Wij in ieder geval niet!” De Facebook-pagina wilde hiermee waarschijnlijk likes binnentrekken omdat binnenkort iets meer duidelijk zou zijn over de nieuwe serie. Wat kun je dan het beste doen? Raden wanneer het nieuwe seizoen start en zoveel mogelijk likes binnenhalen!

Tweede seizoen Luizenmoeder?
Ebbinge onthult wel wanneer de opnames voor een nieuw seizoen beginnen. “Wij beginnen in oktober met draaien, waarschijnlijk.” Wanneer de serie dan op televisie verschijnt is niet bekend.

Het bericht over de tweede serie op de clickbait Facebook-pagina is 500 keer gedeeld en kreeg bijna 13.000 reacties. Het begint een sport te worden om zoveel mogelijk likes te winnen met een Facebook-pagina. Zodra de rage voorbij is wijzig je de naam van de Facebook-pagina en kun je beginnen met adverteren, binnenhalen van nog meer likes en fake news genereren om geld binnen te halen.

Facebook Comments