Overig Nieuws

Buikspreker Jeff ‘Dead Terrorist’ Dunham naar Nederland

Buikspreker Jeff ‘Dead Terrorist’ Dunham naar Nederland

March 26th, 2013

De recordbrekende, buiksprekende stand-up comedian Jeff Dunham komt met zijn nieuwe show naar Nederland. Amsterdam, om precies te zijn.

Twee jaar geleden stond hij in een uitverkochte Rotterdam, en hij doet het opnieuw. Op 18 september staat hij met zijn nieuwe show ‘Disorderly Conduct’ in de Dome in Amsterdam. De kaartverkoop van deze show begint aanstaande donderdag 28 maart om 14.00 uur via www.eventim.nl.

Dunham is voor velen als de man achter de buikspreekpop ‘Achmed, the Dead Terrorist’ en zijn hilarische uitspraak “Silence! I you”. Tijdens de ‘Disorderly Conduct Tour’ krijgt dit personage gezelschap van andere succesvolle karakters van Dunham. De entourage van de ras-entertainer bestaat o.a. uit de knorrige gepensioneerde Walter, de NASCAR en bier liefhebbende redneck Bubba J, het paarsharige fictieve wezen Peanut en Jose Jalapeño, een stereotype Latino uit het zuiden van de Verenigde Staten. De personages leiden een eigen leven en hebben elk een grote schare aan fans. Dunham’s zelf ontworpen karakters zijn zo geloofwaardig en geliefd dat het publiek vergeet dat er slechts door één persoon een gesprek wordt gevoerd.

De kaartverkoop start donderdag 28 maart om 14:00 uur. De toegangsprijzen variëren van € 27,- tot € 45,- p.p. exclusief servicekosten. Tickets zijn via www.eventim.nl, (callcenter 0900-1330 – € 0,45 p/m) of bij de VVV-ticketpoints. Het aanvangstijdstip van de show in de Ziggo Dome in Amsterdam is 20.00 uur.

Central presents:
Jeff Dunham ‘Disorderly Conduct Tour’
Woensdag 18 september 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Ticketprijzen: € 27,- / € 32,- / € 37,- / € 45,- (exclusief servicekosten)
Plaatsen: volledig seated

Facebook Comments