Music News

Britney Spears wil nog wel optreden

Britney Spears wil nog wel optreden

4 months ago

wil nog niet stoppen met optreden, maar is weinig op het podium te vinden.

Hoewel haar manager het advies heeft gegeven om de in af te zeggen, wil Britney toch graag het podium op. Ze zou de laatste periode veel moeite hebben gehad met de slechte van haar . De tour werd daarom al een aantal keer uitgesteld.

“Afgelopen zomer belde ze me elke dag over de tour. Ze keek er zo naar uit. Nu heb ik al maanden niets meer van haar gehoord. Dat bewijst voor mij dat ze geen zin heeft om op te treden,” aldus haar manager Larry Rudolph. Het is volgens hem beter als ze de hele tour niet meer doet.

Elf jaar geleden werd Britney onderzocht. Ze zou te kampen hebben met een bipolaire stoornis. Sinds die tijd staat ze onder toezicht van haar vader. Onlangs liet ze zich enige tijd opnemen in een kliniek. Niet veel later verliet ze die weer. Daarna spande ze een rechtszaak tegen haar vader aan om meer vrijheid te krijgen.

Spears zou voor de rechter hebben verklaard onder dwang van haar vader te zijn opgenomen in de kliniek. De rechter heeft vooralsnog geen besluit genomen, maar laat een expert naar de situatie van de zangeres kijken.

Facebook Comments

Mobile & Tablets