Overig Nieuws

Boobiestreamer Jenna OUTRAGE op Twitch door stalker

Boobiestreamer Jenna OUTRAGE op Twitch door stalker

October 11th, 2018

Jenna, één van de bekendere Twitch-streamers die het toch al snel van hun looks en acteer-prestaties moet hebben, wordt gestalkt. Zo erg zelfs dat ze een woede-uitbarsting kreeg in een recente live-stream toen ze op de naam kwam van de persoon die haar al een jaar stalkt. Ze slikt hiervoor ook anti-depressiva.

Aan het begin van de live-stream barst ze in huilen uit en legt uit dat de man die haar stalkt dat al een jaar doet. Ze zegt ook dat hij al door twee staten in Amerika wordt aangeklaagd en dat de ouders van de man ervan op de hoogte zijn. “Toch gaat hij door. Please stop. Please go away,” herhaalt ze in tranen.

De boobiestreamer werd bekender door haar deelname aan het kanaal ‘RajjPatel‘, een gast die een stream opzet met de beelden van wat andere girlstreamers en vervolgens lekker gaat kletsen en grapjes maakt. Dat heeft succes, want de streamer, die zelf nooit echt in beeld komt, haalt hiermee gemiddeld 4000 kijkers tegelijkertijd. De woede-uitbarsting van Jenna begon op haar stream vlak nadat de stream met RajjPatel eindigde.

Door de huilsessie kreeg Jenna ineens veel extra kijkers, zo zei ze zelf: “Zelfs Abyss hier. Sommige mensen zeggen ‘stop de stream’, maar het gevoel dat jullie achter mij staan doet mij goed,” zegt ze in haar stream. Eén van de andere Rajjpatel-deelnemers moet het doen met 600 kijkers, terwijl Jenna er vandoor ging met 3000 kijkers.

Facebook Comments

Mobile & Tablets