Event

Jason Derulo
04
Okt
2018

Jason Derulo

  • Location:Amsterdam
  • Venue:AFAS Live
  • Time:07:00 pm – 11:00 pm

De laatste keer dat Jason Derulo in Amsterdam te zien was, dateert van 9 februari 2016. De Amerikaan zette toen een zeer overtuigende show neer; met uitstekende zang, strakke dansmoves en veel visueel geweld. ‘Jason Derulo zette een gelikte show neer en gaf zijn fans waar ze voor kwamen: Een waanzinnige show, veel hits en…. zijn sixpack’ – Maxazine.

Nadat hij eerst furore maakte als producer en songwriter voor mensen als Lil Wayne, Pitbull en Diddy koos hij in 2009 voor een eigen carrière. Met singles als ‘In My Head’, ‘Ridin’ Solo’ en ‘It Girl’ wist hij al vroeg de weg naar het sterrendom te vinden. Inmiddels heeft hij wereldwijd 50 miljoen singles verkocht, meer dan 3,9 miljard views op YouTube, 2 miljard plays en bijna 25 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en mag Jason Derulo zich tot de grootste artiesten wereldwijd rekenen.

Het succes begon met ‘Whatcha Say’ maar het aantal Top 40 Hits van Jason Derulo is inmiddels bijzonder talrijk: ‘In My Head’, ‘Ridin’ Solo’, ‘It Girl’, ‘Talk Dirty’ met 2Chainz, ‘Trumpets’, ‘Wiggle’ met Snoop Dogg, ‘Want To Want Me’, ‘Cheyenne’ en ‘Get Ugly’ is de hitlijst nog niet eens compleet.